Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.45 secunde)
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Anuntat, saptamana trecuta, ca fiind cel mai probabil noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, Ioan Bujita nu se afla in gratiile prefectului Andrei Todea, omul care trebuie sa-si dea acordul cu privire la instalarea sa in functia vizata.
Case si nu prea, cum reiese din declaratiile de avere ale celor alesi de salajeni pentru forul legislativ al tarii, Parlamentul. ... Detine 2,79 ha de teren agricol, 1 ha teren forestier si 1,6 ha teren intravilan, toate in Creaca.
Emil Boc, presedintele PD, a primit ieri-dimineata vizita fostului ambasador american la Bucuresti James Rosapepe, aflat in Romania pentru a participa la nunta unei foste subordonate de la ambasada, originara din judetul Salaj.
Lupta pentru sefia PD si pentru o eventuala schimbare doctrinara a acestui partid a intrat in linie dreapta dupa depunerea a doua motiuni - una de orientare populara, cealalta de factura social-democrata.
Reprezentantii judetelor din nord-vestul tarii cer Presedintiei, Parlamentului si Guvernului Romaniei sa considere Ardealul drept principalul motor de dezvoltare a Romaniei.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara. ... interzicerea folosirii cianurilor in industria miniera pentru extragerea aurului si argintului de la Rosia Montana;
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
Conservator Salaj, Augustin Precup, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc ieri, la sediul partidului, faptul ca PC se opune desfasurarii alegerilor anticipate, motivul fiind perioada grea pe care o parcurge Romania la aceasta ora.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Vizita in Zalau a lui Cozmin Gusa a fost legata si de inaugurarea sediului PIN Salaj, despre care a spus ca a fost obtinut foarte greu, in conditiile in care actualii reprezentanti ai administratiei publice nu fac demersurile legale pentru a acorda spatii partidelor, pentru desfasurarea activitatilor politice.
Una dintre declaratile care, cu siguranta, va produce valuri in lumea si asa destul de linistita a liberalilor salajeni s-a consumat ieri, in cadrul unei conferinte de presa.
Afirmatia a fost facuta in cadrul seminarului de la Braila, pe tema "Abordari lider pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania", intalnire la care a participat si presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.
Mai multi presedinti si vicepresedinti de consilii judetene s-au prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a-si depune actele de identitate in vederea reverificarilor privind colaborarea lor cu Securitatea.
In zece circumscriptii electorale vor fi organizate alegeri locale, la 2 iulie, deoarece unele consilii locale au fost dizolvate conform Legii administratiei publice locale, iar unii primari nu-si mai pot continua mandatul din diferite motive.
Mircea Geoana a precizat ca organizarea Consiliului National al PSD nu va avea loc mai devreme de 26 septembrie, data in care se va prezenta raportul de tara al Comisiei Europene si care va da un verdict in privinta integrarii Romaniei in UE.
Presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a relansat ieri atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu si a colegilor democrati de Coalitie.
Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Parlamentarii PNL din Transilvania cer lui Traian Basescu si PD sa faca publice intelegerile cu UCM, "stiut fiind faptul ca aceasta are ca unic scop declarat separatia teritoriala pe criterii etnice", a declarat, ieri, in conferinta de presa, deputatul PNL de Salaj Catalin Micula, membru in BPC.
Conducerea PC a stabilit si strategia pentru alegerile europarlamentare, dar si pentru alegerile locale de anul viitor, cu reprezentantii a sase filiale din Transilvania.
google-analytics.com